Template color settings

ADVERTISEMENT

 • Advertisement

  Wilt u uw bedrijf laten opvallen met een advertentie? Of het nu een gedrukte advertentie betreft of een digitale (voor bijvoorbeeld social media), u bent bij Jearnobyl op het juiste adres; Samen zorgen wij ervoor dat uw advertentie eruit springt. Er wordt nauwkeurig rekening gehouden met uw doelgroep en huisstijl, en er wordt een goede campagne ontworpen om het gewenste resultaat te bereiken.

 • Doelgroep

  Het belangrijkste bij het ontwerpen is de doelgroep van uw advertentie. Is deze voor B2B of gericht op particulieren? Ook op het gebied van tekst zult u rekening moeten houden met de doelgroep. En vergeet het kleurgebruik niet. Wilt u een zakelijke uitstraling of moet de advertentie juist opvallen door gebruik van kleur? Als de doelgroep is bepaald, kunnen we aan de slag met de vormgeving en de advertentieteksten.

 • Social media

  Social media worden steeds meer gebruikt voor doelgerichte campagnes. Vooral omdat je via social media de doelgroep preciezer kunt bereiken. Ook zijn de resultaten van een online campagne beter te monitoren dan van bijvoorbeeld een campagne in een magazine. Een goede campagne op social media hoeft daarbij niet veel geld te kosten, terwijl een advertentie in een groot blad snel in de papieren gaat lopen. Maak dus een bewuste keuze met betrekking tot de manier waarop u wilt adverteren.

 • Beurzen

  Staat uw bedrijf binnenkort op een beurs en heeft u daar materialen voor nodig als banners, flyers, spandoeken, gifts, etc.? Ik help u met de juiste promotiematerialen om het gesprek van de beurs te worden!

© 2018 Jearnobyl grafisch ontwerp | Algemene voorwaarden | Privacy statement