Template color settings

APP DESIGN

Bij het ontwikkelen van apps draait het niet alleen om techniek. Voordat de techniek ter sprake komt, moet het concept kloppen. Voor wie wordt de app gemaakt? Beantwoordt het ontwerp de vragen van de doelgroep? Is de app gebruiksvriendelijk? Hoe worden de doelstellingen van uw organisatie behaald met behulp van de app?

 

Bij het beantwoorden van deze vragen help ik u graag. Ik ben vooral gespecialiseerd in het voortraject van het ontwikkelen van een app. Uw idee kan door mij aangescherpt worden en vervolgens omgezet naar een app design.  Vanzelfsprekend wordt dat een aantrekkelijk ontwerp met een gebruiksvriendelijke interface (het visual design). Met behulp van grafische schetsen (wireframes) wordt vervolgens de werking van de app bepaald, ook wel het interaction design genoemd.

 

Indien gewenst kan ik u ook het gehele traject aanbieden met een partner van mij. Door onze goede en aanvullende samenwerking heeft u uiteindelijk die app van ontwerp tot daadwerkelijk gebruik zoals u het voor ogen had.

 

Hebt u interesse in mijn hulp bij het ontwikkelen van het design van de app tot aan gebruik of hebt u vragen? Neem vooral contact met mij op.

© 2018 Jearnobyl grafisch ontwerp | Algemene voorwaarden | Privacy statement