Template color settings

DE GESPREKSPLEK

Bernadet Schutten, oprichtster van De Gespreksplek, wist al wat zij wilde uitstralen met haar bedrijf, dat gespecialiseerd is in coaching en counseling. In één oogopslag moest duidelijk zijn wat De gespreksplek is. Het ontwerp moest verder veel rust uitstralen door gebruik te maken van de kleuren wit en een specifieke kleur oranje. Samen met Bernadet heb ik intensief gewerkt aan het ontwikkelen van de identiteit van De gespreksplek door een passende grafische vormgeving te bedenken en de juiste (web)technische aspecten er bij te zoeken.

 

Het logo van De Gespreksplek laat subtiel de kern van het bedrijf zien. Door gebruik te maken van een silhouet met een speelse invalshoek komt er lucht in het ontwerp om zodoende een gevoel van vertrouwen en ruimte te creëren. Het silhouet komt in het concept vaker terug, bijvoorbeeld op het briefpapier. Het visitekaartje heb ik een persoonlijk en vertrouwelijke uitstraling meegegeven door er een foto van Bernadet op te plaatsen. De achterkant versterkt dit vertrouwelijke met een foto van een bankje in de natuur en de slogan “neem even de tijd en ga zitten.”

 

Bernadet en ik zijn heel tevreden over de samenwerking en het resultaat.

De gespreksplek

Grafisch

Huisstijl / Logo design / Visitekaartjes

Illustrator / InDesign

Klant aan het woord:

 

  • Dankzij Jarno heb ik een prachtige huisstijl, die uitstraalt wat ik voor ogen had en die exact weergeeft wat ik te bieden heb."

 

— Bernadet Schutten

Terug naar Grafisch

© 2018 Jearnobyl grafisch ontwerp | Algemene voorwaarden | Privacy statement