Template color settings

DE GESPREKSPLEK

Bernadet Schutten, oprichtster van De Gespreksplek, wist al wat zij wilde uitstralen met haar bedrijf, dat gespecialiseerd is in coaching en counseling. In één oogopslag moest duidelijk zijn wat De Gespreksplek is en waar het voor staat. Het ontwerp moest verder veel rust uitstralen door gebruik te maken van de kleuren wit en een specifieke kleur oranje. Samen met Bernadet heb ik intensief gewerkt aan het ontwikkelen van de identiteit van De gespreksplek door een passende grafische vormgeving te bedenken en de juiste (web)technische aspecten er bij te zoeken.

 

Met de wensen van Bernadet in gedachten heb ik gekozen voor een traditionele indeling van de website, met het menu aan de linkerkant. De website is overzichtelijk opgezet en de lichte achtergrond zorgt ervoor dat de tekst goed leesbaar is. De plaatsing van het silhouet van het gezicht met tekst op elke pagina zorgt voor verbinding. De gebruiker weet altijd duidelijk waar hij zich op de website bevindt. De website is geheel responsive en is daardoor gebruiksvriendelijk en goed zichtbaar op elk soort apparaat. Daarnaast is er bij het maken van de website en bij de advisering op het gebied van de tekstinhoud rekening gehouden met een zo optimaal mogelijk online vindbaarheid en strategie.

De Gespreksplek

Bekijk dit project!

Webdesign

Responsive design / SEO/ online strategie

Illustrator / Muse

Klant aan het woord:

 

  • Dankzij Jarno heb ik een prachtige website, die uitstraalt wat ik voor ogen had en die exact weergeeft wat ik te bieden heb. Alle reacties op mijn website tot nu toe laten dat zien, een reactie: “Wat een heerlijke, rustige, creatieve website. Jarno weet heel duidelijk wat hij doet”

 

— Bernadet Schutten

Terug naar Webdesign

© 2018 Jearnobyl grafisch ontwerp | Algemene voorwaarden | Privacy statement