Template color settings

WEBDESIGN

 • Webdesign

  Heeft u een nieuwe website nodig maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Is uw huidige website gedateerd en bent u er niet meer zo trots op als enkele jaren geleden? Of bent u een starter en wilt u een goede website waar u jaren mee vooruit kunt? Dan kan Jearnobyl wellicht iets voor u betekenen. Uw wensen gekoppeld aan mijn kennis en ervaring kan de website opleveren die u zich wenst!

 • Adobe Muse

  Uw website kan gemaakt worden met Adobe Muse, een platform dat zich focust op het bouwen van websites zonder gebruik van code. Uiteraard valt er wel degelijk code te gebruiken, maar het visuele aspect is vele malen belangrijker. Er wordt geen gebruik gemaakt van standaard templates en dit zorgt ervoor dat uw website er altijd goed uit ziet, of dit nu op een desktop is, een tablet of een telefoon. Het geeft meer vrijheid om de website precies zo in te delen als u in gedachten heeft. Uiteraard maakt Muse gebruik van de nieuwste technieken waardoor uw website jaren mee kan.

 • Wordpress/Musexpress

  Een andere mogelijkheid is Wordpress, wereldwijd het meest gebruikte CMS-pakket. Dit heeft als voordeel dat deze vaak wordt geüpdatet en dus een van de veiligste CMS-pakketten is. Updates vinden automatisch plaats dus u heeft er zelf geen omkijken naar. Ook zijn er vele plug-ins beschikbaar die uw website net dat extraatje kunnen geven.

   

  Doordat uw website wordt gebouwd in Muse, wordt er gebruik gemaakt van Musexpress. Dit is een koppeling tussen Muse en Wordpress. Uiteindelijk krijgt u een overzichtelijk CMS waarin u alle vrijheid heeft om uw teksten aan te passen, foto’s te bewerken en zelfs uw blog bij te houden.

 • Responsive design

  Een responsive website is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is dé standaard als het gaat om webdesign. Het zorgt ervoor dat uw website er altijd goed uit ziet en goed te navigeren is, of u de website nou bekijkt op de desktop, tablet of telefoon. Het design schaalt automatisch mee, welke resolutie er ook gebruik wordt.

 • SEO

  Als uw website online staat is het natuurlijk belangrijk dat deze goed vindbaar is op zoekmachines als Google en Bing. Ook hiervoor kan Jearnobyl zorgen. Het is belangrijk zo vroeg mogelijk te beginnen met het op orde maken van uw SEO (Search Engine Optimalisation) omdat bedrijven als Google altijd even tijd nodig hebben om uw website te indexeren. Hoe vroeger in het proces we hiermee beginnen, hoe beter!

 • Teksten

  Teksten worden zeer onderschat maar zijn nog belangrijker geworden door de hervorming van Google. Vroeger werden er ‘keywords’ gebruikt om Google te indexeren, tegenwoordig wordt de pagina en de tekst gescand. Het is dus steeds belangrijker om goed over teksten na te denken. Heeft u niemand beschikbaar die goed is in teksten schrijven dan kan ik u in contact brengen met een goede, ervaren tekstschrijfster.

 • Analyse

  En dan staat uw website online en begint het pas echt. Na een maand kun je al zien hoe bezoekers reageren op bepaalde pagina’s, teksten en formulieren en natuurlijk de website in zijn geheel. Dan zal er door Jearnobyl een analyse gemaakt worden en zullen de verbeterpunten worden aangepakt. Hoe halen we de bounce-rate omlaag en hoe verhogen we de conversie? (Meer clicks, meer aanvragen en uiteraard meer leads en omzet!)

© 2018 Jearnobyl grafisch ontwerp | Algemene voorwaarden | Privacy statement